Maavägised hakkab taas toimetama

Kevad on käes, ilmad on mõnusad ja ka eriolukord lubab alustada töödega. Nii teeme ka meie.
Oled oodatud jälle Maavägised pärimusmeditsiinikeskusesse.
Praegusel hetkel on ees ootamas ka üsna suured muudatused. Enam ei saa tulla harjumuspärasesse kohta Vanalinnas, selle asemel töötan nüüd olenavalt teenusest, kas Tasakaalustuudios Niine tn 6a või Alar Krautmani Terviseakadeemia ruumides Kalma sauna majas.
Praegusel hetkel on suletud ka ühiskondlikud saunad ja sellega seoses ei saa osutada saunateraapia teenust ega ka verikuppu meie pinnal, kuid tuleme hea meelega teie sauna ja osutame selle teenuse seal.

Ja ega kõik uudised ka halvad ei ole. Erilised ajad on nõudnud erilist lähenemist ja seetõttu on lisandunud uue võimalusena kutsuda meid hoopis enda juurde koju, et teha kaaniravi, nautida massaaži või sauna olemasolul ka saunateenuseid ja verikuppu.

Otsime endale muidugi püsivat pesa Tallinnas ja loodame selle varsti leida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga